Přímo z náměstí je možno vstoupit do naší přední restaurace. Zde jsme připraveni obsloužit i hosty, kteří nejsou ubytováni v hotelu. Před vstupem do restaurace je příjemná venkovní předzahrádka, kde si můžete dát řízné pivo a pozorovat ruch na náměstí. Restaurace má dvě části. Jazz Bar má kapacitu 36 míst a přilehlý Buquoyský salónek 45 míst. Točíme Plzeň a Velkopopovického Kozla, vyrábíme domácí limonády z Novohradských lesních plodů a ovoce. V jídelním lístku mají přednost jídla, která připravujeme ze surovin z místních rybníků, zahrádek, drůbežářských chovů a zemědělských farem.

V Buquoyském salónku Vám rádi připravíme oslavu narozenin, promoce, nebo abiturientské setkání bez toho, aby Vás obtěžoval běžný provoz restaurace.

Denní menu

Čtvrtek 17.2.

Francouzská cibulová polévka s rozpečeným sýrovým toastem40,-
Kynutý alpský knedlík plněný švestkovými povidly, sypaný mákem s domácí vanilkovou omáčkou150,-
Selský salát s lišovským uzeným bokem s pečenými bramborami a pošírovaným vejcem150,-
Smažené Cordon bleu z kuřecích prsou a vepřové šunky, se sýrem gouda a šlehanou máslovou bramborovou kaší150,-
Mysletínský hovězí plecový štítek, dušený na uzené lišovské slanině s pečenou basmati rýží150,-
teak z vykostěné vepřové pečeně se švestkovou omáčkou a smaženými domácími bramborovými chipsy150,-